Referenties

Referentie Nova

Dit is het verhaal en ervaring van Nova met Kindercoachpraktijk KoMOoK

Toen ik hier voor het eerst kwam was ik onzeker en piekerde ik veel. Door de hulp van Monique en zelf door te blijven zetten sta ik waar ik nu weer hoor te staan. De sfeer en het praten bij Monique geeft ruimte in je hoofd, zodat je weer even vooruit kan. Waardoor de uren ook echt voorbij vlogen. Soms en vooral in het begin kwam ik met stress en ging ik weg met een rustgevend gevoel. Ik zag bij mezelf verandering in een hele korte tijd. Ik ben mezelf beter leren kennen, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg. Ik sta sterker in m’n schoenen. En alle oefeningen die ik mee heb gekregen vergeet ik nooit meer. Natuurlijk krijg je piekeren nooit helmaal weg. Iedereen piekert namelijk. Maar alles wat uit je hoofd, gedrag of gevoel moet, gaan weg. Ik ben door alles wat er is gebeurd, of de tijden nou zwaar waren of niet, ik ben opnieuw begonnen. Ik ben nu wie ik hoor te zijn en waar ik altijd al heb willen staan. Lieve Monique ik ben je zo dankbaar voor alles wat je me hebt meegeven.

Dit ben ik, ik ben Nova Haftka en ik ben 13 jaar.

Referentie Barbara

We merkten al een tijdje dat onze dochter minder lekker in haar vel zat, zodoende zijn we bij Monique terecht gekomen. Na een uitgebreide intake met ons heeft Monique in de eerste sessies een vertrouwensband met onze dochter opgebouwd en bekeken waar zij haar hulp kon bieden. Onze dochter voelde zich snel op haar gemak bij Monique en durfde zichzelf te laten zien. De ruimte waar Monique de coaching geeft, heeft een prettige, veilige sfeer. Gaandeweg het coachingstraject zijn we door middel van duidelijke verslagen en gesprekjes op de hoogste gehouden. Er was alle ruimte voor onze dochter om ook zelf aan te geven waar ze graag hulp van Monique bij zou krijgen.
Onze dochter is nu beter in staat haar gevoelens te herkennen en heeft meer inzicht in haar eigen gedrag en in de interactie met anderen gekregen. Ze heeft meer zelfvertrouwen en durft voor zichzelf op te komen. Zij heeft de sessies bij Monique als ongedwongen en prettig ervaren.

Referentie Marlies Euler-veelenturf

Monique heeft een korte periode 2 leerlingen begeleid uit groep 3 en groep 1 van onze school. De leerlingen gingen met veel plezier 2 x per week met haar mee. Zowel ouders al leerkrachten waren erg blij met de ondersteuning. Monique heeft veel ervaring en heeft zowel op didactisch als pedagogisch gebied goed afgestemd op wat de kinderen nodig hadden. Ze was flexibel in uren en makkelijk in contact.